S C O T L A N D

ALBA ~ ~ SCOTLAND ~ ~ SKOTTLAND ~ ~ HIGHLANDS ~ ~ WHISKY

Val i Scotland

Kategori: Stora Saker

På torsdag är det val. Om SNP vinner blir det folkomröstning om Scotland ska bli självständigt. JOHO, så är det.

En kamrat på Home Office sa en gång att den skotska självständigheten består i att sno idéer som kommit och formats från England, sen tog man bara över de goda idéerna och använde dem, uppfinningen, investeringarna och testerna (=jobbet) gjordes av andra... dvs England. Rätt eller fel? Ingen aning. Skulle Skottland klara sig själva? Ingen aning. Tror inte att SNP får majoritet, tror inte heller OM de skulle få det att de står vid sitt ord om folkomröstning, och om de mot all förmodan skulle göra det tror jag inte att majoriteten skulle rösta för independence. Och OM de skulle göra det så tror jag ändå inte att det skulle bli av. Varför? Tja.... vi har ju själva röstat för att ha kvar vänstertrafiken..... och att inte ha kärnkraft.... och det gick ju bra......

Just nu är jag inne i en period när jag inte hinner ta hand om min blogg så ofta och funderar på att lägga ned, men nej, jag vill inte.

Du som hittat hit, jag har kvar bloggen et tag, får se om jag hinner mer senare. Men här finns ju en del länkar du kan ha nytta av om du vill till Skottland så varför ta bort den. Jag vet hur irriterad jag själv skulle bli om jag räknade med att kunna gå tillbaka o kolla saker.

Skulle du sakna mig så kan du väl kommentera här under ............
Annars försvinner jag nog om ett tag......