S C O T L A N D

ALBA ~ ~ SCOTLAND ~ ~ SKOTTLAND ~ ~ HIGHLANDS ~ ~ WHISKY

Hej McSteve...

Kategori: Natur, vyer, att se

Fick lite påståenden och frågor från någon som kallar sig McSteve:

Jo visst serveras det Haggis på pubar i Skottland, men inte har de det överallt precis, nu blir jag så sugen på Steak Pie, när vi pratar pub mat. Guuud va´ gott det är!

Jag har hört ryktas om att de ska finnas en butik på Söder i Stockholm, där de säljer brittisk mat, som till exempel "riktigt" bacon, alltså inte våran tunnskivade feta fjantiga variant, utan tjocklek som tunn lövbiff, inget fett (nästan) och välj mellan rökt eller inte rökt. Men jag vet dessvärre inte vad affären heter eller exakt var den ligger. Det var inte til hjälp.....

Om NÅGON vet, berätta!

Och inte vet jag om de har Haggis heller......

Och Ryan Air, bolaget som gett TILLÄGG ett ansikte....

Jag satsar hellre på SAS, det är ingen större skillnad i pris, 650 enkel, utan en massa tillägg för att man finns till  :)

Även om man kan åka för.... säg 70 kronor enkel men Ryan Air, så måste du betala för att ta med en väska, osv osv, till och med betala för att du betalar.......

Sist jag jämförde var skillnaden ett par hundralappar tror jag, och då tillkommer resan in till stan´ för vilket land man än åker till med Ryan Air så hamnar man ju 5 mil utanför. Allt. Och landar mitt i natten, både på utresa och hemresa. Så jämför man så, ja då blir det ju dyrare.

OCH så får man stå i kö, stå i kö och stå i kö. ÄVEN om man betalar TILLÄGG för att gå före (Priority kön)....

Nej, sista jag flög med Ryan Air blev jag dödligt trött....